Στόχος 6 | Ζωή στο Νερό | ΕΥΔΑΠ


Η ΕΥΔΑΠ συντονίζει το όραμά της με αυτό του Στόχου 6, ο οποίος αφορά στο Καθαρό Νερό και Αποχέτευση, μέσα από δράσεις και επιλογές που αποδεικνύουν έμπρακτα την αποφασιστική συνδρομή της στον παγκόσμιο στόχο.

Το mural βρίσκεται στη διεύθυνση Περικλέους 32, Αθήνα.


Ο Θανάσης Χουλιαράς για το νέο mural της ΕΥΔΑΠ: Από την αναπόληση της αθωότητας στην αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος

Στη νέα τοιχογραφία στην οδό Περικλέους υπό την αιγίδα της ΕΥΔΑΠ ο STMTS ανασυνθέτει θεματολογικά και αναπαριστά μια γνώριμη, οικεία εικόνα από την παιδική ηλικία του καθενός.

Artist: STMTS


Ο STMTS (Σταμάτης – STaMaTiS) είναι εικαστικός καλλιτέχνης, γεννημένος το 1993 στην Αθήνα. Ασχολείται κυρίως με την ζωγραφική, την street art και την εικονογράφηση. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών όπου έχει σπουδάσει στον τομέα αρχικά της Zωγραφικής και μετέπειτα στον τομέα της Xαρακτικής. Έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στις ΗΠΑ, Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Έχει πραγματοποιήσει δύο ατομικές εκθέσεις, το 2016 στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών στην Αθήνα και το 2022 στην AVANT Gallery στο Hudson Yards στην Νέα Υόρκη. Έργα του έχουν εκτεθεί στο Art Miami, Art New York, Art Wynwood, SCOPE Art Show, National Hellenic Museum (Chicago), Onassis Cultural Center (SGT), Μουσείο Μπενάκη, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος κ.α. Έχει συνεργαστεί και έχει κάνει έργα για τους Nicky Jam, KPMG, Doctors Without Borders, ADIDAS, REEBOK, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Παιδικά Χωριά SOS, CARPISA, Γιατροί του Κόσμου, Εκδόσεις Πατάκη κ.α. Έργα του STMTS στους δρόμους της Αθήνας έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή μέσα και τύπο όπως στους New York Times, The Guardian, la Repubblica, Russia 24, Reuters, Der Spiegel, i-D Magazine, YLE, Washington Times, VICE etc., πολλές φορές “εικονογραφόντας” την κατάσταση της κοινωνίας την περίοδο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Contact: 3 Sinopis Str. Ampelokipoi / 11527 Athens Greece / E. info @ elcproductions.gr / Τ. + 30 210 64 30 683

© ΓΕΝΙΑ17. All rights reserved.
Developed by UltraVintage - Designed by Anifactum Design Studio