Στόχος 6 | Καθαρό Νερό και Αποχέτευση | ΕΥΔΑΠ


Η ΕΥΔΑΠ συντονίζει το όραμά της με αυτό του Στόχου 6, ο οποίος αφορά στο Καθαρό Νερό και Αποχέτευση, μέσα από δράσεις και επιλογές που αποδεικνύουν έμπρακτα την αποφασιστική συνδρομή της στον παγκόσμιο στόχο.

Το mural βρίσκεται στη διεύθυνση Περικλέους 32, Αθήνα.


Η ΕΥΔΑΠ συμμετέχει στην πρωτοβουλία “Γενιά 17”

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Γενιά 17” για τη βιώσιμη ανάπτυξη, η ΕΥΔΑΠ πραγματοποίησε τοιχογραφία για την προώθηση του Στόχου 6 για Καθαρό Νερό και Αποχέτευση.

Ένα podcast αφιερωμένο στον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης 6 για Καθαρό νερό και Αποχέτευση. 

Συντροφιά με την Μαργαρίτα Γκαμαλέτσου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων της ΕΥΔΑΠ αναλύουμε τον τρόπο που οι εταιρείες σήμερα αντιλαμβάνονται του Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αλλά και τον ρόλο και το έργο της ΕΥΔΑΠ στη βιώσιμη διαχείριση νερού και τη σημασία του Στόχου. 

H Νατάσα Πενταγιώτη από την κοινότητα γνώσης Sustainable WE μάς εισάγει στον συγκεκριμένο στόχο βιώσιμης ανάπτυξης και στις επιδιώξεις του. Η ανάγκη για ασφαλές και προσιτό πόσιμο νερό, η βελτίωση της ποιότητας του νερού, η επεξεργασία των λυμάτων και η ασφαλής επαναχρησιμοποίηση, η αύξηση της αποδοτικότητας της χρήσης του νερού και η προστασία και  η αποκατάσταση οικοσυστημάτων που σχετίζονται με το νερό, είναι μερικές από αυτές.

Ακούστε το podcast εδώ

Ο Θανάσης Χουλιαράς για το νέο mural της ΕΥΔΑΠ: Από την αναπόληση της αθωότητας στην αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος

Στη νέα τοιχογραφία στην οδό Περικλέους υπό την αιγίδα της ΕΥΔΑΠ ο STMTS ανασυνθέτει θεματολογικά και αναπαριστά μια γνώριμη, οικεία εικόνα από την παιδική ηλικία του καθενός.

Artist: STMTS


Ο STMTS (Σταμάτης – STaMaTiS) είναι εικαστικός καλλιτέχνης, γεννημένος το 1993 στην Αθήνα. Ασχολείται κυρίως με την ζωγραφική, την street art και την εικονογράφηση. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών όπου έχει σπουδάσει στον τομέα αρχικά της Zωγραφικής και μετέπειτα στον τομέα της Xαρακτικής. Έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στις ΗΠΑ, Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Έχει πραγματοποιήσει δύο ατομικές εκθέσεις, το 2016 στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών στην Αθήνα και το 2022 στην AVANT Gallery στο Hudson Yards στην Νέα Υόρκη. Έργα του έχουν εκτεθεί στο Art Miami, Art New York, Art Wynwood, SCOPE Art Show, National Hellenic Museum (Chicago), Onassis Cultural Center (SGT), Μουσείο Μπενάκη, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος κ.α. Έχει συνεργαστεί και έχει κάνει έργα για τους Nicky Jam, KPMG, Doctors Without Borders, ADIDAS, REEBOK, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Παιδικά Χωριά SOS, CARPISA, Γιατροί του Κόσμου, Εκδόσεις Πατάκη κ.α. Έργα του STMTS στους δρόμους της Αθήνας έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή μέσα και τύπο όπως στους New York Times, The Guardian, la Repubblica, Russia 24, Reuters, Der Spiegel, i-D Magazine, YLE, Washington Times, VICE etc., πολλές φορές “εικονογραφόντας” την κατάσταση της κοινωνίας την περίοδο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Contact: 3 Sinopis Str. Ampelokipoi / 11527 Athens Greece / E. info @ elcproductions.gr / Τ. + 30 210 64 30 683

© ΓΕΝΙΑ17. All rights reserved.
Developed by UltraVintage - Designed by Anifactum Design Studio