Στόχος 8 | Αξιοπρεπής Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη | Visa


Η VISA συντονίζει το όραμά της με αυτό του Στόχου 8, ο οποίος αφορά στην Αξιοπρεπή Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη, μέσα από δράσεις και επιλογές που αποδεικνύουν έμπρακτα την αποφασιστική συνδρομή της στον παγκόσμιο στόχο.


Η VISA συμμετέχει στη Γενιά 17

Artist: SER


SER

Αργύρης SER Σαρασλανίδης

IG:argirisser

Ο Αργύρης Σαρασλανίδης a.k.a. SER είναι από τους πρωτοπόρους της Ελληνικής Urban & Street Art σκηνής και απολαμβάνει αναγνώριση στον χώρο σε παγκόσμια κλίμακα. Με περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια εμπειρίας, εχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ και πρότζεκτς, όπως στο Μαϊάμι, Λος Άντζελες, Λονδίνο, Παρίσι, κ.α.

Τα έργα του έχουν φιλοξενηθεί σε πολλούς χώρους τέχνης και ιδρύματα στην Ευρώπη και στην Αμερική. Στην Αθήνα έχει εκθέσει έργα του στο Μουσείο Μπενάκη.

Η τέχνη και η ζωή του Argiris SER είναι αλληλένδετα και εξελίσσονται σε παράλληλες τροχιές. Ο καλλιτέχνης αυτή τη στιγμή απομακρύνεται από το σήμα κατατεθέν στυλ (pop σουρεαλισμός με αναφορές στην κωμική κουλτούρα) που τον καθιέρωσε, βυθίζοντας αντ’ αυτού στη μελέτη των χρωμάτων και των σχημάτων. Παρά τη νεωτερικότητα αυτής της εξερεύνησης, έχει καταφέρει να αποκτήσει μια άμεσα αναγνωρίσιμη υπογραφή και σε αυτήν την αρένα του δημιουργικού πειραματισμού.

Τα ειδικά δημιουργημένα έργα αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα του νέου όγκου εργασιών του SER. Χρησιμοποιώντας τα απλούστερα μέσα – μια τυπική χρωματική παλέτα και την ελάχιστη, σχεδόν δωρική εφαρμογή της φόρμας – επιτυγχάνει ένα εντυπωσιακό οπτικό μωσαϊκό που βομβαρδίζει τον θεατή με έναν απροσδόκητα εκλεκτικό συνδυασμό εικόνων και προτάσεων: από τον χρωματικό τροχό ενός ζωγράφου μέχρι τη μαγεία της τεχνικής ένα ψυχεδελικό ταξίδι, και όλοι οι σταθμοί ενδιάμεσα. Ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί χρώμα και μορφή για να δημιουργήσει αντιφάσεις και ψευδαισθήσεις που διεγείρουν τον θεατή και σφυρηλατούν μοναδικές εμπειρίες, που προκύπτουν από την ερμηνεία του στην εικαστική πρόταση.

Contact: 3 Sinopis Str. Ampelokipoi / 11527 Athens Greece / E. info @ elcproductions.gr / Τ. + 30 210 64 30 683

© ΓΕΝΙΑ17. All rights reserved.
Developed by UltraVintage - Designed by Anifactum Design Studio