Στόχος 7 | Φθηνή και Καθαρή Ενέργεια | ΕΛΕΤΑΕΝ


H ΕΛΕΤΑΕΝ, (Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας) συντονίζει το όραμά της με αυτό του Στόχου 7 ο οποίος αφορά στη Φθηνή και Καθαρή Ενέργεια, μέσα από δράσεις και επιλογές που αποδεικνύουν έμπρακτα την αποφασιστική συνδρομή της στην ανάδειξη της προαγωγής της επιστήμης και έρευνας στον τομέα της αιολικής ενέργειας.  Για τη συμμετοχή της στη Γενιά 17 επέλεξε να συμμετάσχει με την ανάθεση σχεδιασμού και φιλοτέχνησης δημιουργικού έργου από την street artist Simoni Fontana εμπνευσμένο απο τις αξίες της ένωσης και του στόχου.


Η ΕΛΕΤΑΕΝ συμμετέχει στην πρωτοβουλία Γενιά 17

Η Έφη Καρρά, Μέλος της ΕΛΕΤΑΕΝ, μιλά για τις βιώσιμες πρακτικές της ΕΛΕΤΑΕΝ σχετικά με τον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης 7 για Καθαρή και Φθηνή Ενέργεια

Ένα podcast αφιερωμένο στον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης 7 για την «Προσιτή και καθαρή ενέργεια για όλους». Συντροφιά με τον Παναγιώτη Παπασταματίου, Γενικό Διευθυντή της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας, συζητάμε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αιολικής ενέργειας, τις κοινωνικές δράσεις της Ένωσης και το μέλλον των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη χώρα μας.

H Νατάσα Πενταγιώτη από την κοινότητα γνώσης Sustainable WE μας εισάγει στον συγκεκριμένο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης και στις επιδιώξεις του. Η πρόσβαση σε οικονομικά προσιτή, αξιόπιστη και βιώσιμη ενέργεια είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη πολλών από τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης – όπως η εξάλειψη της φτώχειας μέσω των εξελίξεων σε υγεία, εκπαίδευση, εφοδιασμό με νερό και εκβιομηχάνιση για τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής.

Ακούστε το podcast εδώ

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΛΕΤΑΕΝ Παναγιώτης Παπασταματίου μιλάει με αφορμή τη συμμετοχή της Ένωσης στην πρωτοβουλία «Γενιά 17»

Ο Παναγιώτης Παπασταματίου, Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Επστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), μιλάει στο ελc για τις δραστηριότητες της ΕΛΕΤΑΕΝ που σχετίζονται με τη βιώσιμη ανάπτυξη και την πραγμάτωση των 17 Στόχων της ατζέντας του ΟΗΕ, καθώς και για το όραμά της για την παράδοση ενός βιώσιμου πλανήτη στις επόμενες γενιές.

Ο Θανάσης Χουλιαράς για το νέο έργο της Simoni Fontana για την ΕΛΕΤΑΕΝ – Ο άνεμος μιας αναγκαίας αλλαγής

Ένα κορίτσι γίνεται ο προάγγελος ή και ο φορέας της αναγκαίας αλλαγής

Contact: 3 Sinopis Str. Ampelokipoi / 11527 Athens Greece / E. info @ elcproductions.gr / Τ. + 30 210 64 30 683

© ΓΕΝΙΑ17. All rights reserved.
Developed by UltraVintage - Designed by Anifactum Design Studio