Στόχος 4 | Ποιοτική Εκπαίδευση | ACS Αthens


To ACS Athens συντονίζει το όραμά του με αυτό του Στόχου 4, ο οποίος αφορά στην Ποιοτική Εκπαίδευση, μέσα από δράσεις και επιλογές που αποδεικνύουν έμπρακτα την αποφασιστική συνδρομή της στον παγκόσμιο στόχο για την πρόσβαση στην εκπαίδευση.

 


Ένα podcast αφιερωμένο στον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης 4 για την Ποιοτική Εκπαίδευση δηλαδή για την εξασφάλιση ευρείας και ισότιμης ποιοτικής εκπαίδευσης και την προώθηση ευκαιριών δια βίου μάθησης για όλους.

Μαζί με τον Διευθυντή Εγγραφών, Τεχνολογίας και Παραγωγής Οπτικοακουστικού Υλικού του ACS Athens, Γιάννη Παπαδάκη συζητάμε για την ζωτικής σημασίας πρόσβαση στην ποιοτική εκπαίδευση, τα κριτήρια για να εξασφαλιστεί και το σημείο που βρίσκεται η ελληνική πραγματικότητα.

H Νατάσα Πενταγιώτη από την κοινότητα γνώσης Sustainable WE μάς εισάγει στον συγκεκριμένο στόχο βιώσιμης ανάπτυξης και στις κυριότερες επιδιώξεις του. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στον κομβικό ρόλο της ποιοτικής εκπαίδευσης στην επίτευξη πολλών από τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης, ενώ παράλληλα τονίζεται ότι η εκπαίδευση γύρω από τη βιώσιμη ανάπτυξη πρέπει να έχει έναν χαρακτήρα βιωματικής, μη τυπικής εκπαίδευσης.

Με την υποστήριξη του ACS Athens.

Ακούστε το podcast εδώ

 

 

Ο Θανάσης Χουλιαράς για τη νέα μεγάλη τοιχογραφία του Same84: Οικοδομώντας τον δυναμικό πύργο της γνώσης

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Γενιά 17 και του περιεχόμενου Στόχου 4 για την Ποιοτική Εκπαίδευση, ο Same84 δημιούργησε μια νέα μεγάλη τοιχογραφία υπό την αιγίδα του ACS Athens

Artist: Same84


Same84

www.same84.comIG: @rebel_same84

Ο Same84 γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Από την τρυφερή ηλικία των 12 άρχισε να πειραματιζεται στους δρόμους της με την τέχνη του graffiti, ένα πάθος που τελικά με την πάροδο των χρόνων εξελίχθηκε σε αποκλειστικη απασχόληση για εκείνον. Ο ίδιος είναι αρκετά πολυπράγμων σχετικά με την τέχνη του αφού κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με διαφορετικές μορφές της, όπως η ζωγραφική, το street art, το illustration graphic design και η τέχνη του tattoo. Ωστόσο, λειτουργεί καλύτερα σε έργα “μεγάλης κλίμακας”, κάτι το οποίο μαρτυρούν οι τοιχογραφίες και δημόσια έργα που έχει δημιουργήσει, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Το βασικό χαρακτηριστικό που κάνει το προσωπικό στυλ του Same84 αναγνωρίσιμο είναι η εσωτερική εναλλαγή ανάμεσα στα χρώματα και τα σχήματα. Συνήθως στα έργα του χρησιμοποιεί μια έντονη και εξαιρετικά πλούσια σε χρώματα παλέτα, ενώ είναι ιδιαίτερα επιδέξιος στη ζωγραφική απόδοση γραφικών στοιχείων η οποία έχει ως αποτέλεσμα δημιουργίες που έχουν στην πραγματικότητα μορφή που αποτελεί μείξη ασαφούς, ή αφηρημένου graffiti και της τέχνης του tattoo.

Contact: 3 Sinopis Str. Ampelokipoi / 11527 Athens Greece / E. info @ elcproductions.gr / Τ. + 30 210 64 30 683

© ΓΕΝΙΑ17. All rights reserved.
Developed by UltraVintage - Designed by Anifactum Design Studio