Στόχος 11 | Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες | LEROY MERLIN


Τα LEROY MERLIN συντονίζουν το όραμά τους με αυτό του Στόχου 11, ο οποίος αφορά στις Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες, μέσα από δράσεις και επιλογές που αποδεικνύουν έμπρακτα την αποφασιστική συνδρομή τους στον παγκόσμιο στόχο για βιώσιμες πόλεις που θα αφήνουν μηδενικό αποτύπωμα στο «σπίτι μας».


Η LEROY MERLIN συμμετέχει στην πρωτοβουλία Γενιά 17

Η ομάδα της LEROY MERLIN συμμετέχει στην πρωτοβουλία Γενιά 17 για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και αναλύει τη δράση της σχετικά με τον Στόχο 11 για Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες.

Ένα podcast αφιερωμένο στον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης 11 για τις “Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες”. Συντροφιά με την Άσπα Νικολοπούλου, Business Leader και Brand Communication της εταιρείας Leroy Merlin, αναλύουμε τον τρόπο που οι εταιρείες σήμερα αντιλαμβάνονται του Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αλλά και τις πράσινες δράσεις #giakalo που έχει αναπτύξει η Leroy Merlin.

H Νατάσα Πενταγιώτη από την κοινότητα γνώσης Sustainable WE μας εισάγει στον συγκεκριμένο στόχο βιώσιμης ανάπτυξης και στις επιδιώξεις του. Σήμερα, 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, δηλαδή η μισή ανθρωπότητα, κατοικεί σε πόλεις. Μέχρι το 2030, τουλάχιστον το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού θα κατοικεί σε αστικές περιοχές. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πόλεις μπορούν να ξεπεραστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να συνεχίσουν να αναπτύσσονται, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη χρήση πόρων και μειώνοντας τη μόλυνση και τη φτώχεια.

Ακούστε το podcast εδώ

Βιωσιμότητα και περιβάλλον: Το έργο της LEROY MERLIN

Οι δράσεις της LEROY MERLIN για τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος

Ο Θανάσης Χουλιαράς για το νέο mural δίπλα στο κατάστημα της LEROY MERLIN «Ιδιοκατασκευάζοντας τη βιώσιμη πόλη του μέλλοντος»

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Γενιά 17 και του Στόχου Βιώσιμης Ανάπτυξης 11 για Βιώσιµες Πόλεις και Κοινότητες, ο Same84 δημιούργησε µια µεγάλη τοιχογραφία δίπλα από το κατάστηµα της LEROY MERLIN.

Artist: Same84


Same84

www.same84.comIG: @rebel_same84

Ο Same84 γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Από την τρυφερή ηλικία των 12 άρχισε να πειραματιζεται στους δρόμους της με την τέχνη του graffiti, ένα πάθος που τελικά με την πάροδο των χρόνων εξελίχθηκε σε αποκλειστικη απασχόληση για εκείνον. Ο ίδιος είναι αρκετά πολυπράγμων σχετικά με την τέχνη του αφού κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με διαφορετικές μορφές της, όπως η ζωγραφική, το street art, το illustration graphic design και η τέχνη του tattoo. Ωστόσο, λειτουργεί καλύτερα σε έργα “μεγάλης κλίμακας”, κάτι το οποίο μαρτυρούν οι τοιχογραφίες και δημόσια έργα που έχει δημιουργήσει, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Το βασικό χαρακτηριστικό που κάνει το προσωπικό στυλ του Same84 αναγνωρίσιμο είναι η εσωτερική εναλλαγή ανάμεσα στα χρώματα και τα σχήματα. Συνήθως στα έργα του χρησιμοποιεί μια έντονη και εξαιρετικά πλούσια σε χρώματα παλέτα, ενώ είναι ιδιαίτερα επιδέξιος στη ζωγραφική απόδοση γραφικών στοιχείων η οποία έχει ως αποτέλεσμα δημιουργίες που έχουν στην πραγματικότητα μορφή που αποτελεί μείξη ασαφούς, ή αφηρημένου graffiti και της τέχνης του tattoo.

Contact: 3 Sinopis Str. Ampelokipoi / 11527 Athens Greece / E. info @ elcproductions.gr / Τ. + 30 210 64 30 683

© ΓΕΝΙΑ17. All rights reserved.
Developed by UltraVintage - Designed by Anifactum Design Studio